Scchh…

Här var det tyst! Sanningen är den att jag tappat lusten att blogga just nu. Jag startade den här bloggen för att skriva av mig, för att dela tankar, för att säga sådant som jag kanske inte får tillfället att säga och för att dela med mig av den kunskap jag har inom hår, skönhet och dylikt. Men jag tycker att det är svårt nu.  Mitt intresse för smink och hår kommer aldrig gå bort men jag känner bara inte att jag orkar skriva om det mer. Det var kul för några år sedan, men mina höga krav på mig själv gör att jag inte orkar lägga ner min själ i att visa er hur jag sminkar mig när det finns så många andra duktiga bloggare som ni kan se det hos :-) Jag har heller inte tid/ork/lust att lägga ner en massa tid på att ta fina bilder och visa upp mig hela tiden. Det finns det också andra som gör!

I år har jag bloggat i 10 år. Kanske är det dags att kasta in handduken? Börja om på nytt? Jag vet inte! Jag får tänka lite över det….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>