Happy!

Jag är så glad, ska ni veta! Jag har fått mitt drömjobb på ett stort, internationellt företag här i Danmark där jag ska jobba som marketing assistant och med sociala medier. Jag är sååå glad! Även om jag haft ett deltidsjobb har jag alltid drömt om ett ordentligt heltidsjobb, något att stå upp till och något att bygga sin karriär på. I fredags var jag på första intervjun och i tisdags var jag på andra intervjun och bara några timmar senare fick jag veta att jag fått jobbet. Ni anar inte min glädje! Det känns värt att ha väntat så länge på något när man får sin dröm uppfylld :-)

Jag och Jacob korkade upp vårt favoritvin från Kroatien och beställde tryffelpasta från en lokal favoritrestaurang och så satt vi bara och snackade och njöt. Det ska bli så härligt! Den 1 mars börjar jag jobba och jag ser så mycket fram emot det så ni anar inte! Äntligen känns det värt att ha pluggat i 5 år och jobbat en massa samtidigt – jag får min payoff!

English: I just got a new job and am so excited! :-)

4 Comments

  1. Stort grattis! Vad skön känsla det måste vara efter allt slit!

  2. Grattis Anya! Det är du värd, hoppas du kommer trivas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>