Friday café work

Hela veckan har det varit social media week i Köpenhamn – tyvärr hann jag inte gå på allt jag bokat in mig till så idag var min första dag. Social media week är för alla oss nördar som jobbar med eller är intresserade av sociala medier och vill få tips, tricks, uppdateras lite på nyheter o.s.v. I dag håller min vän Maija ett föredrag som jag ska iväg på snart, men först har jag sett till att jobba lite. Idag är min sista dag på mitt nuvarande jobb. Jag kände att jag behövde koppla av i helgen. Jag har varit så himla stressad på sista tiden och känner att jag behöver en paus i vardagen, så vi bokade in oss på spahelg imorgon. Vi ska till Tylösand! Ska bli så himla härligt att bara ligga i en jacuzzi och ta det lugnt innan jag måste bli vuxen på måndag! Då börjar allvaret – allt jag jobbat så hårt för. Är extremt peppad men också väldigt nervös så klart.

/// This whole week has been Social media week in Copenhagen – unfortunately, I didn’t have the time to go to every event I wanted so this is my first day. Social media week is for all us nerds who work with or have an interest in social media and want to get tips and updates etc. Today, my good friend Maija is hosting an event that I am about to head over to soon, but first I need to get some work done. Today is my last day at my current job. I really felt like I needed to have a break from everything so we have booked a spa weekend tomorrow. We’re going to Tylösand in Sweden! It’s going to be wonderful to just soak in the jacuzzi tub and relax before I have to be a grown up on Monday. That is when reality starts – everything I’ve worked so hard for. Am extremely excited but also very nervous.

Dagens arbetsplats – Bankeråt på Nørrebro

 

2 Comments

  1. haha för det första, bloggen jag skrev in var för typ 3 år sedan så den används inte. men jag har en fråga, jag såg ditt inlägg på din förra blogg om när du visade ”sleek face form” vilken affär kan man köpa den i, i london? min mamma ska dit imorgon tacksam för ett fort svar. kram :)

    • Hej Stella, man kan köpa Sleek på apotek/affär Superdrug som finns över hela London :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>