En vecka senare…

Nu har det gått en hel arbetsvecka sedan jag började nya jobbet. Det har gått jättebra och jag trivs otroligt bra, så det känns skönt. För er som undrar jobbar jag på marknadsföringsavdelningen där jag sitter med översättningar, intranät och annan kommunikation och så håller jag på att starta upp sociala medier – mycket spännande och roligt med varierande arbetsuppgifter. Jag är redan inbokad till min första affärsresa! Det blev jag första dagen och det är ju sjukt kul – jag ska ner till Frankrike till vårt huvudkontor och utbildas i ett nytt system. Helgen är helt oplanerad, med undantag för en frukost med Maija imorgon. Nåväl, vi hörs!

///It’s been a whole working week at the new job and I’ve already booked on my first business trip! I’m going to France! Now, I’m looking forward to the weekend, which I have left completely unplanned, except for a breakfast with Maija.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>