Been a Busy Bee

(English below)

Mina veckor är så sjukt olika nu. Ena veckan har jag INGET att göra och nästa blir jag överöst med jobb, möjligheter, vänner o.s.v. Förra veckan hade jag absolut inget och denna är jag typ fullbokad. Om man bara kunde få lite balans! Men jag klagar inte. Imorgon ska vi till Sverige och hälsa på Linda & Emil som har fått deras andra barn som vi ska träffa för första gången. Dessutom ska jag proppa i mig lussebullar. Danskt julbak är så tråkigt jämfört med svenskt. Åh, lussebullar, pepparkakor och lite gott julté till en julfilm, blir nog inte bättre än så!

I helgen ska jag faktiskt sminka till en fotosession som ni förhoppningsvis kommer få se i februari, men vi får se! Ska bli roligt i alla fall.

/// All the weeks are so different at the moment, and I’d wish I had more balanced weeks. I go crazy when I don’t have much to do and now I’m overwhelmed with work. Tomorrow, we’re going to Sweden to see my friends’ new born baby boy for the first time, and of course to indulge in Swedish christmas treats! 

This weekend, I’m doing makeup for a photoshoot that you might see in February if all goes well, but we’ll see! ;) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>