A Birthday Surprise

[English below]

Varför är pojkvänner så tråkiga när det gäller presenter? Är jag den enda som upplever detta? Det enda Jacob någonsin önskar sig i födelsedagspresent… och julklapp är Playstationspel… (insert eyeroll). Jag gav det till honom ett år men tyckte att det var så jävla tråkigt att ge bort att jag svor att jag aldrig skulle göra det igen. De senaste åren har jag kombinerat hans julklapp och födelsedagspresent och bjudit honom på resor. Vi har rest till Milano (2010), Gran Canaria (2012), Berlin (2013) och Bellagio/Milano igen (2014). Men i år var plånboken lite tom så jag var tvungen att bryta traditionen. Men jag ville inte köpa Playstationspel och han har redan mer kläder än vad jag har, så jag hade ingen aning om vad jag skulle ge honom (när man frågar är svaret oftast…ehh, jag vet inte?). Men så nämnde han något om att åka på spa. Så jag bokade ett rum på Ystad Saltsjöbad och höll allt hemligt för honom. Så igår efter frukost packade jag i hemlighet hans saker och så satte vi oss i bilen och körde mot Ystad. Det var alldeles underbart där! Jag hade ordnat så att vin, choklad och rosor väntade på rummet och efter att vi drack upp det tog vi det lugnt i spaområdet hela dagen.

This fireplace was everything! 


Pre-dinner wine in front of the fireplace.

 

///Why are boyfriends so boring when it comes to gifts? Am I the only one experiencing this? The only thing Jacob ever wants for his birthday… and Christmas is Playstation games. I gave it to him one year but I found it such a boring gift to give that I vowed never to give that again. The past few years I have bought him combined christmas and birthday gifts and we’ve travelled to Milan (2010), Gran Canaria (2012), Berlin (2013), and Bellagio/Milan again (2014). But this year, cash was a little tight to say the least and so I had to break the tradition. But I didn’t want to buy him Playstation games, and he already has more clothes than I do, so I had no idea what to give him. Until he talked about going to the spa. I booked a stay at Ystad Saltsjöbad in southern Sweden and kept it a secret. So yesterday after breakfast, I packed his things in secrecy and then we jumped in the car and drove to Ystad. It was absolutely wonderful! I’d made sure there was wine, chocolate and roses waiting in the room when we arrived and after finishing that, we chilled in the spa all day.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>